Luni - Viner: 9:00 - 18:00 Simbata: 10:00 - 15:00 Duminica: zi libera

Misiune de Afaceri în Lituania

//Misiune de Afaceri în Lituania

Misiune de Afaceri în Lituania

În perioada 12 – 15 August 2019, în Lituania s-a desfășurat un eveniment de matchmaking cu participarea companiilor și reprezentanților asociațiilor de suport în afaceri din Republica Moldova.
Gazda Evenimentului au fost reprezentanții Centrului Lituanian de Inovații, care în perioada respectivă au organizat vizite la Camerele de Comerț și Industrie din Vilnius și Kaunas, la Zona Economică Liberă din Lituania unde am fost găzduiți de compania Elinta.

Pe parcursul deplasării, au fost organizate vizite la Ministerul Finanțelor  din Lituania, la Agenția pentru Știință, Inovații și Tehnologii și Parcul Științifico-Tehnologic din Kaunas unde au fost purtate discuții referitoare la schemele de finanțare a companiilor inovatoare, programele și granturile disponibile, politicile de clustere și suportul oferit din partea statului.

O altă entitate vizitată a fost compania Garlita, companie cu activitatea principală în domeniul textilelor și crearea de tricotaje în cu ajutorul nanotehnologiilor pentru a oferi mai multe calități de protecție, confort și rezistență unităților confecționate.

La evenimentul de matchmaking din Lituania, printre alți reprezentanți ai asociațiilor de suport în afaceri și companii, au participat Lucia Ușurelu, Nicu Vrabie și Liliana Babara, reprezentanți ai proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială din Republica Moldova”, proiect finanţat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundaţiei Est-Europene, implementat de către asociaţia ProEntranse.

By | 2019-08-23T11:03:14+00:00 august 23rd, 2019|Uncategorized @ro|0 Comments

Leave A Comment