Luni - Viner: 9:00 - 18:00 Simbata: 10:00 - 15:00 Duminica: zi libera

Transfer tehnologic, inovare și posibilități de export în UE pentru întreprinderile din industria confecțiilor și textile.

//Transfer tehnologic, inovare și posibilități de export în UE pentru întreprinderile din industria confecțiilor și textile.

Transfer tehnologic, inovare și posibilități de export în UE pentru întreprinderile din industria confecțiilor și textile.

Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei, partener în cadrul proiectului Enterprise Europe Network (EEN), împreună cu Centrul de Inovare Lituanian (EEN Lituania), organizează un atelier de lucru tematic la nivel național în perioada 25 – 27 Iunie 2019.

În cadrul programului, ce se va desfășura pe parcursul a 3 zile în Republica Moldova, vom aborda multiple tematici de discuție, importante pentru mediul antreprenorial, tematici dedicate organizațiilor de suport în afaceri și pentru instituțiile de cercetare.

În această ordine de idei, la data de 27 Iunie  2019, la Soroca, în parteneriat cu ProEntranse și Incubatorul de Afaceri din Soroca vom organiza cea de-a treia zi din cadrul atelierului de lucru.

Tematicile ce urmează a fi discutate și prezentate de către experții lituanieni sunt următorele:

  • Transfer tehnologic, inovare și posibilități de export în UE pentru întreprinderile din industria confecțiilor și textile;
  • Standardele europene de calitate, legislația și alte documente conexe solicitate de Uniunea Europeană;
  • Inovațiile – Drumul către succes;
  • Clusterele: Oportunități de cooperare internațională, cele mai bune practici din Europa;
  • Instrumente de sprijin a afacerilor în Lituania – cele mai bune practici și oportunități pentru companiile din Moldova;
  • Transfer tehnologic, inovare și posibilități de export în UE pentru întreprinderile din industria confecțiilor și textile;
  • Standardele europene de calitate, legislația și alte documente conexe solicitate de Uniunea Europeană.

În contextul celor expuse mai sus, din numele organizatorilor, vă invităm să participați la atelierul de lucru tematic organizat la nivel național pentru a participa la discuțiile cu experții din Lituania și a fi informați referitor la tematicile indicate mai sus.

Înregistrarea va fi deschisă până la data de 24 Iunie 2019 la următorul link;

Agenda se anexează;

Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 068586477 sau la adresa de email: mttn.ngo@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag.

By | 2019-06-17T06:32:35+00:00 iunie 17th, 2019|Uncategorized @ro|0 Comments

Leave A Comment